Personer
4
Ingredienser
500 g hakket kød; svine-, okse-, kalkun-, lam- eller kalvekød
2 spsk havregryn
1 løg eller 1 porre, hakket eller i tynde ringe
1 fed hvidløg, presset
ca. 1½ dl væske; mælk, danskvand, vand eller bouillon
1 æg
1½ tsk salt
1 knsp peber
1 tsk basilikum
Fyld
1 rød peberfrugt, revet eller i små tern
125 g fetaost, i små tern
Fremgangsmåde
Læg alle ingredienserne i en røreskål og rør farsen sammen.
Lad farsen hvile i mindst 15 min. i køleskabet.
Rør farsen igennem og mærk, om den kan tage mere væske.
Bland fyldet i farsen. Læg farsen i et fad.
Tænd ovnen på 180-200 °C.
Sæt fadet på en rist midt i ovnen til farsen er gennembagt 45-60 min.
Serveres med årstidens grøntsager samt kartofler og groft brød.