De seneste år har jeg deltaget i Høstfesten i Vor Frue kirke.
Jeg laver bibelsk mad til de omkring 80 besøgende og laver opskrifter udfra ingredienser, som er beskrevet i Bibelen.
Konceptet bag det bibelske måltid:
Det bibelske hverdagsmåltid var ikke luksuriøst.
Man spiste først og fremmest brød, olivenolie, korn tilberedt på forskellig vis, tørrede fisk og dertil vin.
Tykmælk, yoghurt, smør, gedeost, vild honning, anis, dild, kanel, koriander, hvidløg, spidskommen, merian, timian, mynte, sennepsfrø, løg, porrer og kornsorter som emmer, spelt og enkorn.
Bælgplanter: linser og bønner
Oliven, dadler, figner, abrikoser, meloner, vindruer, granatæbler og nødder.
Kalv, okse, ged, lam, fugl, vildt og fisk
Lyder det interessant er du meget velkommen til at kontakte mig.