Personer
4
Ingredienser
500 g kyllingefiletter
1 spsk olivenolie
4 løg
2 fed presset hvidløg
½ stang kanel
frisk revet ingefær
1½ tsk salt
peber
1½ dl bouillon
150 g svesker
1 ½ dl creme fraiche eller A38
Pynt
75 g mandler
1 spsk olivenolie
2 spsk sesamfrø
Fremgangsmåde
Kyllingefiletterne skæres ud og brunes i olivenolien.
Løgene skæres i både og tilsættes sammen med hvidløg og krydderierne.
Bouillon hældes ved og retten småkoger med låg ca. ½ time.
Sveskerne tilsættes og retten koger videre uden låg ( saucen skal koge lidt ind ), indtil alt er mørt.
Creme fraiche eller A38 tilsættes og jævner gryderetten.
Mandlerne smuttes og ristes i olivenolien.
Sesamfrøene ristes på en tør pande.
Mandler og sesamfrø drysses over retten ved servering.
Serveres med ris, pasta, grovbrød og en råsalat af årstiden grøntsager.
Tips: Hvis saucen ønskes tykkere, kan maizenajævning tilsættes.