Personer
4
Ingredienser
1-2 courgetter
2 løg
1 spsk olie
400 g torske- eller sejlfileter
1 tsk salt
1 knivspids hvid peber
saften af ½ citron
5 tomater
Ostesauce
25 g plantemargarine
50 g hvedemel
6 dl mælk
100 g reven ost
1 bdt. dild
Fremgangsmåde
Courgetter og løg skæres i terninger og svitses 2 min. i olien.
Blandingen hældes i et smurt ovnfast fad.
Fiskekødet fordeles hen over grøntsagerne – evt. skæres fiskekødet i mindre stykker.
Der drysses salt, hvid peber og citronsaft over fisken.
Tomater i skiver lægges over, så fisken dækkes.
Ostesaucen
Fedtstoffet smeltes, mel tilsættes og der spædes op med mælk.
Til sidst tilsættes den revne ost og hakket dild.
Tilbage til fisken
Saucen hældes over fisk og grøntsager.
Fadet stilles i ovnen ved 180-200 °C i ca. 30 min.
Serveres med en råsalat af årstidens grøntsager (gulerod, sommerkål osv.) samt kartofler og grovbrød.