Kogebog‎ > ‎Supper‎ > ‎

Tomatsuppe

Personer
4

Ingredienser
2 gulerødder
2 løg
2 l grøntsagsbouillon
1 dl løse ris
2 dåser koncentreret tomatpuré (2 x 140 g)
salt, peber, oregano

Fremgangsmåde
  1. Skræl gulerødderne og løget.
  2. Gulerødder og løg rives fint, eller blendes sammen med bouillon i foodproccessor / blender.
  3. Kog grønsagerne i bouillonen, hvor ris og tomatpuré er tilsat.
  4. Lad suppen småsimre under låg i 15 min.
  5. Smages til med salt, peber og oregano.
  6. Hvis suppen er lidt for tyk, tilsættes lidt mere vand, men det skal være en tyk suppe.
Variation
I stedet for ris kan tilsættes 1-2 dl pasta, som koger med i 10 min.

Tilbehør
Flûtes eller brød.
Comments