Kogebog‎ > ‎Kød‎ > ‎

Farsbrød med fetaost og peberfrugt

Personer
4

Ingredienser
500 g hakket kød; svine-, okse-, kalkun-, lam- eller kalvekød
2 spsk havregryn
1 løg eller 1 porre, hakket eller i tynde ringe
1 fed hvidløg, presset
ca. 1½ dl væske; mælk, danskvand, vand eller bouillon
1 æg
1½ tsk salt
1 knsp peber
1 tsk basilikum

Fyld
1 rød peberfrugt, revet eller i små tern
125 g fetaost, i små tern

Fremgangsmåde

  1. Læg alle ingredienserne i en røreskål og rør farsen sammen.
  2. Lad farsen hvile i mindst 15 min. i køleskabet.
  3. Rør farsen igennem og mærk, om den kan tage mere væske.
  4. Bland fyldet i farsen. Læg farsen i et fad.
  5. Tænd ovnen på 180-200 °C.
  6. Sæt fadet på en rist midt i ovnen til farsen er gennembagt  45-60 min.

Serveres med årstidens grøntsager samt kartofler og groft brød.

Comments