Kogebog‎ > ‎Supper‎ > ‎

Ferskensuppe

Personer

4

Ingredienser
3 spsk. olie
2 spsk. karry
3 løg i tern
3 fed hvidløg i tern
¾ l grøntsagsbouillon
1 ds. hakkede tomater
1 ds. ferskener i tern
2½ dl. kaffefløde
200 g rejer – evt. friskkogte

Fremgangsmåde

  1. Olie og karry brændes af.
  2. Løg og hvidløg brunes let.
  3. Bouillon tilsættes.
  4. Tomater og ferskener tilsættes og lidt af ferskensaften.
  5. Tilsæt fløde.
  6. Suppen koger ca. 10 min.
  7. Smages til med salt og peber – og evt friske krydderurter: timian, merian osv.
  8. Rejerne tilsættes.

Serveres med brød, evt. oreganobrød.

Variation
Suppen kan serveres pureret og er også lækker som kold.
Suppen kan pyntes med ristede baconstrimler og lidt peanuts.
N.B. udskiftning af kaffefløde til A38 (3,5 % fedt) for at ernæringsforbedre suppen.

Comments