Rissalat

Personer

6

Ingredienser

3 dl parboiled ris

½ kinakål, i strimler

4 tomater, i både

½ agurk, i tern eller stave

250 g majs (frosne eller fra dåse)

250 g grønne ærter (frosne)

Sennepsdressing

2 tsk. sennep

2 spsk. vineddike

4 spsk. olie

Karry, salt, peber

Fremgangsmåde

  1. Når risene koger, slukkes der for kogepladen, og risene står 15 min. på den varme plade.

  2. Sennep, vineddike og olie piskes sammen til en dressing.

  3. Dressingen smages til med karry, salt og peber.

  4. Dressingen hældes over de lune, kogte ris.

  5. Kinakålen skæres i strimler, tomaterne i både, agurkerne i tern eller stave og blandes med majs og grønne ærter.

  6. Når risene er kolde, blandes dette med salaten.

NB! Gem lidt tomat og agurk til pynt.