Kogebog‎ > ‎Desserter og is‎ > ‎

Marinerede vindruer med kanel

Personer
4

Ingredienser
500 g flækkede, udstenede vindruer

Marinade
1 ½ dl hvidvin
½ dl sukker
1 stykke hel kanel

Råcreme
2½ dl fromage blanc, fromage frais eller ylette
2 spsk. ahornsirup eller akacie honning
1 tsk. vaniljesukker eller korn af en ½ stang vanilje.

Fremgangsmåde
  1. Fyld hvidvin, sukker og kanel i en gryde og giv det et opkog.
  2. Tilsæt vindruerne, og tag gryden fra varmen.
  3. Afkøl vindruerne og lad desserten trække mindst 1 time. gerne 2-3 timer.
  4. Desserten serveres med råcreme eller fedtfattig is.

Råcreme

  1. Bland surmælksproduktet og ahornsirup/akacie honning.
  2. Smag til med vanillesukker/-korn.
Comments